lørdag 11. desember 2010

Hva er Reconnective Healing?

Reconnective Healing bærer i seg lys, kjærlighet og informasjon. Dette gjør at du vil kunne oppleve at enhver form for ubalanse du har i din kropp, enten den er fysisk, emosjonell, mental eller spirituell, vil bli erstattet av dyp avspenning som lar healingsprosessen finne sted.

Healing kan komme i mange former. Noen ganger umiddelbart og påtagelig fysisk med ulike registreringer eller med mange sinnsinntrykk. Iblant så stille og mykt at du ikke merker hva som har skjedd før etter flere uker eller måneder. I tillegg til at fysiske symptomer kan forsvinne kan healingen innta former som vi vanligvis ikke har forbundet med healing. Det kan være oppløsning av frykt og traumer vi har båret på lenge. Eller at vi får større innsikt og klarhet angående et problem som preger vår tilværelse. Mange opplever at relasjoner forbedres, eller at ting plutselig faller på plass slik at vi oppdager muligheter vi tidligere ikke så. En annen opplevelse mange mange får er at livet virker lysere og lettere, og at vi møter hver dag med en ny følelse av glede og ro.

Reconnective Healing leger deg, ikke sykdommer eller symptomer. Dette innebærer at selv om jeg ikke kan gi noen form for garanti angående resultatet av healingen, er det heller ingen grunn til å forvente noen begrensninger i mulighetene for hva som kan helbredes og ikke. Hver enkelt klient får det de er mest tjent med, selv om hverken de selv eller jeg ofte på forhånd kan si hva dette er. Men det er helt uvanlig at man ikke føler en stor grad av forbedring i sin livskvalitet, og at NOE har skjedd som har forandret deg på en positiv måte.

Reconnective Healing er for mange en opplevelse som forandrer deres liv. Du møter en utrolig kraft av energi, lys og informasjon. Dette gjør deg istand til å motta Reconnective Healing for kropp, sinn og sjel. Disse energiene er er absolutt følbare, og selv om Reconnection-utøveren vanligvis ikke berører klienten, beskriver de fleste healingen som en svært fysisk opplevelse. Fra første øyeblikk vil du kunne kjenne at disse frekvensene arbeider i deg, og med deg, og de vil fortsette å arbeide lenge etter at timen er over. I realiteten setter Reconnection-utøveren bare igang en prosess, og den vil fortsette så lenge det er behov for det.1 kommentar:

Frøken Farmer sa...

Høres spennende og flott ut. Kanskje jeg bestiller time etterhvert. Lykke til! :)