tirsdag 14. desember 2010

Det går fort i svingene!

Jeg har nesten ikke tid til å lage jul! Vi pusser opp kjeller, jeg jobber med nye, spennende saker og møter nye flotte mennesker, som denne fine damen jeg hadde på besøk i går!

Rakk såvidt en bytur i dag. Må jo få kjøpt noen julegaver innen jul! Dessuten har jeg bursdag på lørdag og må scoute etter bursdagsgave som jeg kan ønske meg av min kjære. Han vet at jeg er særdeles barnslig når det gjelder min egen bursdagsfeiring og har hvert år store forventninger. Mon tro om det er likt for alle skytter? Søstra mi er likens ihverfall. Hun fyller år på mandag, og vi har planlagt feiring i tre dager til ende. Minst... På fredag har jeg fri og da skal søstrene til byen og gå på kafe og kjøpe bursdagsgave til meg, he he. Jeg får plukke ut noe selv! På kvelden blir det muligens en tur ut på byen med fineste Ulla. Lørdag blir det feiring med gutta mine, og på søndag kommer mamma og pappa, og mamma steller istand deilig bursdagsmiddag for oss begge. Luksus! På mandag er det kosekakespising og søstertid på kafe igjen. (Hun har allerede fått bursdagsgaven sin, en fantastisk kul vintage fuskepelsjakke!)

Herregud, jeg sa jo jeg er barnslig når det gjelder min egen bursdag! Høres rimelig bortskjemt ut også, og det er jeg vel litt.... :)

Elsker forresten peoner.....


2 kommentarer:

KAT sa...

Det er viktig å være bortskjemt av og til ...hehe!

Og det er flere som er glad i blomster ser jeg .......... ♥

sissimuk sa...

Det beste er jo å snuse inderlig med lang nese og åpne neseborr over en vakker bukett! He he, det er glede det!

<3