torsdag 18. november 2010

SupperClub Amsterdam

SupperClub! Vi hadde booket bord til torsdagen ettersom jeg skulle på seminar både fredag, lørdag og søndag. Forventningsfulle troppet vi opp i området litt før halv åtte. Vi lette og lette, D hadde gps på tlf som sa at her skulle det være. Ok, inn i et smug, og tilfeldigvis la jeg merke til et bittelite metallskilt og en stoor metalldør. SupperClub. Vi kom inn i gangen. En karismatisk eldre herremann satt på toppen av en trapp med bookingboka. Vi sa vårt og han sa sitt. Vi fikk beskjed om å gå ned i baren og vente til vi ble hentet. Han hadde gummipeniser langs brillene sine.

Nede i baren var det mørkt. Det var røde fløyelsgardiner, det var bartentere i sort skinn og nagler. Ordene til Anniken gikk som et mantra i hodet mitt: "Med eller uten strømpebukse, for her kan alt skje....." Dag kjøpte drinker til oss og sa at jeg ikke måtte se så livredd ut.

Toalettene som selvfølgelig var felles, var dekorerte med oljekrukker og lemlestede barbiedukker. Speilene var ikke for å speile seg i, de så ut som motsatte kikkerthull.

Endelig ble vi hentet, ja, alle ble først samlet i baren før alle samtidig ble hentet for bordservering. Vi måtte ligge i sofasenger, og det var bra Line tipset oss om hele sokker, for vi skulle ligge og spise med et lite bord mellom oss. Da vi kom inn i den stooore salen kunne jeg endelig slappe av. Det så ikke ut som om det skulle foregå ofringer og sexorgier her!

Vi koste oss med femretters deilig mat, vin og super underholdning med live artister og kunstnere. Etterpå danset vi og ble spandert på drikke av bartenderen. Ved kveldens slutt ble vi sittende og snakke med grunnlegeren av stedet, han med penisbrillene... Han var 60 år gammel amerikaner og gift med en nederlandsk mann. Vi snakket om livet hans, om livet vårt, om hva som er viktig i livet. Det var en veldig fin samtale og en god avslutning på kvelden. Han inviterte oss tilbake på fredag og lørdag. Vi sa hade bra og gikk hjem til hotellet.

Bilder? Nei, ikke et eneste ett :)

2 kommentarer:

Frøken Farmer sa...

Haha, akkurat samme opplevelse hadde jeg i starten; med å ikke finne inngangen og bli gaanske skeptisk til stedet i begynnelsen! Bra dere hadde en fin opplevelse, jeg har så lyst til å dra tilbake! Kan tenke meg å feire nyttår der en gang!

sissimuk sa...

Ah, ja det hadde sikkert vært heeelt uten sidestykke! Amsterdam er en fantstisk by.... <3