søndag 21. november 2010

Friheten

Så langt tilbake jeg kan huske har bevisstheten min vært ekspanderende. Jeg har lyttet, sett og undret meg over livet og tilværelsen. Mange ting har jeg tatt som en selvfølge, men flere ting har jeg stilt spørsmålstegn til selvfølgen av. Jeg er oppdratt til å danne meg egne formeninger om hva som er viktig og riktig, og ikke bare adoptere andres syn. Jeg er ikke redd for å stå imot, men heller ikke redd for å gå med.
Jeg har et åpent forhold til hva som er mulig og ikke, og vurderer ting utifra egen erfaring. Jeg har kommunisert med mennesker som er døde leeeenge før åndenes makt eksisterte og opplevd mange saker som er "umulige". Slike ting har alltid vært en naturlig selvfølge i livet mitt. 

I løpet av det siste halve året har disse aspektene gjort seg mer og mer påtrengende. De vil opp og frem og vil bli en mye større del av hverdagen min. Så jeg har sagt ja, at det er greit. Det vil jeg óg. Men i hvilken form? Jeg tenkte jeg kunne tilby kanalisering/budskap fra døde slekt og venner. Ikke ville jeg stresse frem noe, men vente til det naturlig kom frem en løsning på hvordan. Etterhvert ville tilfeldighetene ha det til at jeg skulle støte på Reconnective Healing. Det er en fantastisk form for healing som jobber med hele mennesket og ikke bare spesifikke lidelser. Og hvilke resultater! Allerede har mye skjedd med de jeg har jobbet med- og meg. Dette er så givende og spennende at jeg mangler ord. Når jeg jobber med dette føler jeg meg inspirert og glad og fredfylt på samme tid. Det er fantastisk! 

Dette er en så viktig del av livet mitt at jeg følte jeg måtte dele det her. 

Men, ikke tro at jeg er en slags fanatisk new age berte, for det har jeg aldri vært! New age er for meg like mye religion som noe annen. Alt som kategoriseres og settes i bås og der mennesker blir plassert i et hierarki er en slags religion. Åhh, tror du ikke på reinkarnasjon?!!! Hæ, har du ikke lest bok ditt og bok datt??!!! Hvor er friheten? Æsj, folk får gjøre som de vil for meg altså. Jeg gidder bare ikke bli fanget i et mønster som gjør at ikke jeg kan være fri.

Jeg tror på friheten jeg! Og kjærligheten og gleden. Det trenger ikke være så forbanna komplisert :)


8 kommentarer:

Frøydis sa...

Når du skriver dette får jeg lyst til å vise deg dette..: www.kirstenree.com

: )

Frøydis

sissimuk sa...

Takk for linken Frøydis! :)

KAT sa...

Så interressant . Tar du imot "kunder" da ? Til healing etc ?

sissimuk sa...

Ja, Kari Anne, jeg gjør det. Både healing og kanalisering :) Foreløbig hjemme, eller hjemme hos folk, men over jul skal jeg få eget lokale :)

KAT sa...

Jeg lette etter en mailadresse til deg , har du en ?

sissimuk sa...

Mailadressa mi er maikenc@gmail.com :)

E sa...

Du er så klok og inspirerende!! lykke til med nytt prosjekt!
Fantastisk ilustrasjon btw!!!!:)

sissimuk sa...

Tusen takk E! Fantastisk at du blir inspirert! <3