onsdag 16. juni 2010

Avslutninger og begynnelser

Skoleåret nærmer seg slutten. En dag igjen og så frihet! Denne uka har handlet mye om avslutninger. Falk hadde avslutningskonsert på keyboard i Olavshallen. Stolte hørte vi han spille for mange foreldre og besteforeldre og søsken.
Abel hadde en fin, men også trist dag i går. Han hadde graduation, noe som var fint ettersom det markerer overgangen fra barneskole til ungdomsskole. Det triste var at en av hans beste venner, Shaddiya dro til Kina for å bo der.
Vi har fått et nytt familiemedlem i lillegutt i Oslo, og vi venter på nok en liten gutt som kommer når som helst. Oppussing står for døra og utgraving av hage skal også skje i år. Vi har til og med et bryllup å glede oss til i familien.

Begynnelser innebærer også avslutninger og har dermed en vemod i seg. Forandringer er ikke alltid like lett å omfavne. Utfordringen ligger i å være i nuet. Og det kan være lett å glemme å være der. Men i nuet har man oversikten og energien til å takle alt som kommer og til å kjenne gleden.

Forandring FRYDER <3


Nydelige begynnelser...Spennende avslutninger....Triste avslutninger....

2 kommentarer:

Siri sa...

Det var veldig vakkert skrevet! Og traff meg rett i hjertet. Gode ord å ha med seg i en tid med mange forandringer. Har levert lillegutt i barnehagen for første gang idag, så jeg er nok litt ekstra sentimental. Nå venter hverdagen med jobb og barnehage, og flytte skal vi også. Skummelt og spennende. :)

sissimuk sa...

Takk Siri! Overganger er ikke alltid like enkle nei... Jeg husker godt den tiden barna begynte i barnehage. De små hendene som klamret seg til meg, og den utrøstelige gråten... Grøss og gru som jeg selv gråt etterpå... Men heldigvis tilpasset de seg fint etterhvert. Nå går de på ungdomsskole og neste utfordring blir videregående, DET blir spennende og skummelt det! :)