onsdag 7. januar 2009

vel overstått

Da var både adventstid, juletid og nyttårstid over for denne gang. Det er deilig å tenke på at sola har snudd og at vi faktisk går mot lysere tider!

Vi koste oss hos svigermor i Lillestrøm i jula. Både selskap, mat og gaver var særdeles vellykket. Alle var glade og fornøyde.

Ambisjonsnivået mitt i forhold til trening har økt drastisk etter jul. (Skulle ikke mye til...) Jeg har vært mye syk den siste tiden og er drittlei av det. Noen tiltak må man da iverksette. Så, annahver dag yoga og 3t. (Vi får se hvor lenge jeg holder den rytmen..) Men, på riktig kurs ihvertfall og det er deilig å bruke kroppen, selv om jeg er sabla støl og går som ei gammel krøkke...

Bilder kommer snart. Jeg fikk et Canon Powershot G10 i julegave av mine elsklinger. Det er et fantastisk kamera, så jeg er superfornøyd. En mellomting mellom speilrefleks og kompakt. Midt i blinken for meg og ikke for stort til å drasse med seg hvor det enn skulle være.

1 kommentar:

Wanja B sa...

Endelig tilbake min kjære. Enn at vi ikke fikk til ett møte før jul, og det måtte bli 2009 før vi hørtes igjen. Skal bli spennende å se bilder fra Ny kamera.

Klem og klem til deg.