mandag 10. mai 2010

baby baby babydusj!


Ja, ikke har jeg noe som helst forhold til denne tradisjonen, men jeg tenkte det ville være koselig å lage et lite venninneselskap for min kjære lillesøster. Hun har seks uker igjen av svangerskapet og lider av verdens verste bekkenløsning. Hun kan knapt bevege seg uten at noe går i lås... Derfor ville jeg ordne noe hun kan se frem imot.
Jeg har laget en invitasjon i hennes ånd (En grafisk designer benytter seg av alle muligheter til å knote med slike ting) som jeg skal dele ut til de nærmeste venninnene. Det blir stas!

4 kommentarer:

krutt sa...

Nydeligfin invitt Maiken :)

KAT sa...

Herlig! Tenker det blir stas! Vet hvordan det er å ha bekkenløsning , auauau!

Line sa...

Det blir sikkert moro!
Jeg husker så godt søsteren din fra da jeg jobbet på Café Dalì for typ 10 år siden; en kveld kom hun inn med en fedorahatt på det fantastiske håret og knallrød lebestift - alle jentene i alle etasjene ble grå i nærheten av henne!

sissimuk sa...

He he, så morsomt Line! Hun har nok aldri vært kjent for å være grå mus den søstra mi nei... Visste ikke at du har jobbet på Dalì. Det var jo stamstedet vårt i glansdagene... Ha ha, nå er vi gamle og verdensvante og går helst der vi ikke føler oss 15 år eldre enn de andre som er der. (Noe vi vi forsåvidt faktisk er.... he he)