onsdag 21. april 2010

Visning


I går var vi på husvisning. Og vi likte huset! Så godt at vi hadde tenkt å legge inn bud. Men så begynte budrunden.... I skrivende stund ligger budet på over 1.5 mill OVER takst, og hvem vet hvor det vil ende. Ja, vi er skuffa, men penger kan vel ikke trylles frem, eller? Hmm, får vel bare vente på en ny godsak. Her er ihvertfall noen bilder jeg knipset i det gamle, gamle huset!Store vinduer, bort med gardinene og slipp inn lyset.


Originale tapeter i de fleste rom og tre meter under taket.


Skrivekrok


Huset har tilhørt samme familie siden det ble bygd.


Bærer preg av å ikke ha blitt pusset opp. Noensinne....


Men hvilken sjarm..... Og personlighet....


Og tiden står stille....

Nå er budet på 1.6 mill over takst og stiger fremdeles...

4 kommentarer:

KAT sa...

ahh alltid kjedelig å se drømmehuset sitt få vinger og fly av sted ....men så dukker det opp ett like fint hus om ikke altfor lenge , med store vinduer og bøttevis av sjel;)

sissimuk sa...

He he, takk for optimismen! Vi satser på at det ikke var det eneste huset vi kan trives i.... Det er ikke så verst her vi bor heller, men det er den evinnelige plassmangelen da.... :)

Wanja B sa...

Huff, kjedelig at drømmehuset gikk. Hvor var det, Fosen?? Dere bor jo så fint som man kan bo i Trondheim dere da!!! Klem tilbake fra oss tre jentene!! Må sees snart ja!

nadja sa...

Er det det huset det sto om i avisen? Dere finner drømmehusest til slutt, det var nok ikke dette...Det sa jeg til meg, hver gang vi tapte en budrunde. Det var ikke meningen... Klem.