fredag 12. mars 2010

Shine oh my gosh!

Som sagt har jeg jobbet med et prosjekt for butikken Shine i Trondheim. Det er Charlotte, min gode venn som driver den. Shine selger mest klær, sko og vesker, men nå har hun satt i gang nye konsepter driftig og nytenkende som hun er. I tillegg til div interiør, selger hun cupcakes hver fredag og lørdag! Og de er vakre og deilige... Kaffe får man også servert. Fantastic! I denne sammenheng er det jeg som står for den grafiske profilen. Jeg får boltre meg med feminine tegninger og sukkersøte farger, og gjett om jeg koser meg!
Nydelig dekket bord...
Vertinnen selv...Kunstverk...Eske med fire...Etiketten fra meg...Så utrolig mye fint...Tekstiler oh la la...Milo er fornøyd med at noe mykt og varmt ble med hjem :)

6 kommentarer:

MyC design sa...

Den etiketten var virkelig fin. Du er virkelig flink. Ønsker deg en god helg her fra Brasil. Hilsen Christina

Anniken Zahl sa...

Viste du ville like disse tingene fra Donna Wilson. Jeg og Charlotte snakket om deg , da vi sto i Paris og bestilte!! NYDELIGE etiketter!! Gledes til resten kommer av innredningen jeg har planlagt!! Da blir det Champis på Jentene!! God god helg!!

Line sa...

Nok en veldig god grunn til å svinge innom Shine ved neste bytur!

Ha en fin helg og gi den vakre pusen din en kos fra meg!

Wanja B sa...

Fin fin fin. Kaker får man aldri nok av, og når de er så søte som det der med din nydelige etikett, må man bare innim Shine å smake. God helg, søta!

sissimuk sa...

Takk skal du ha Christina! Brasil er et sted jeg godt kunne tenke meg å være nå når det er snøstorm ute... :)

Sjampis høres deilig ut Anniken! Hi hi.. Gleder meg til å se resten av innredningen, stolene er fantastiske! Bra jobba :)

Jeg skal kose masse med Milo fra deg Line.... :)

Wanja, si ifra når du er i byen neste gang da, så kan vi gå innom Shine sammen <3

nadja sa...

åååå, helt fantastisk.