tirsdag 30. november 2010

Gullhjerte syk...

Og hjemme med mamsen. Prøver å kose oss vi :)










Gidder ikke LEKE akkurat, men sette opp mamsens trefigurer er jo ok.

trening trivsel helse

Disse fine kortene kjøpte vi i Amsterdam. De viser to av favorittstillingene mine i yoga. Ahhh, ligger forøvrig på latsida for tida hva sånne ting angår... Fine kort ihvertfall, de skal få glass og ramme etterhvert!

mandag 29. november 2010

Verdens fineste butikk:The Otherist

All things other får man kjøpt her. Et sammensurium av kunst, design og gamle skatter. Alt fra glassøyer fra andre verdenskrig til silketrykte illustrasjoner til smykker og insekter med motorikk.
Imponerte over hvor gjennomført alt var. Alle prislapper og kort var sirlig håndskrevet og med små illustrasjoner. Hittil verdens fineste og mest spennende butikk! Sjekk ut hjemmesida: http://www.otherist.com/

Min kjære inne i The Otherist

Abels Otherist-kopp

Fra vinduet. Ser ut som et museum

Enda en Friend in a nut

Alle gaver blir møysommelig pakket inn

Handlepose

Saltbeger



Falks stolkopp

vrrrinsk!


Enda en tegning jeg tegnet i fjor som er klar for trykking. Mange saker som ligger på vent... Egentlig laget for putetrykk, men muligens også for t-skjorte eller handlenett.
Trenger blekk til blekkskriveren som er fantastisk, men sviiiindyr i drift. Den sluker patroner, og selv om den er skrudd av virker det som om blekket minsker. 

Lovely day to y'all!

søndag 28. november 2010

The School legger opp

Og i den forbindelse var det avslutningskonsert på Blæst i går. Vi tok oss en liten tur innom.


lørdag 27. november 2010

Morning snapshots


Koseklumpen min og meg



Dagens kjole



Fine kokeshiene mine fra Japan
(gave fra Jessika)

fredag 26. november 2010

Sweetest little ones!


Har såvidt begynt å jobbe med årets julegaver. Dette skal forestille et trykk som Milla skal få. Vet ikke helt om det blir på et putetrekk eller noe annet.
Tankene mine går til lille fine Milla som har hatt en strabasiøs dag i dag med operasjon i ørene og en spesiell tur hjem. Hun er i tantes hjerte selv om jeg ikke ser henne så ofte for tida. En nydelig liten dame <3 Det samme skal også sies om lillesøstra! Hun skal få en annen pute :)

torsdag 25. november 2010

I skyttens tegn









Ble vi født. Begge to. Derfor forstår vi hverandre utmerket godt. Snart er våre dager her. Luksusdag. Ikkegjøren er vår gjøren. Hit og dit evig surrende, men kjernen er fast. I kjærlighet. Amen

onsdag 24. november 2010

Snuggle snuggle...




Kaldt er det, og deilig for en liten (egentlig stor) pus å kose seg inne i varmen.

tirsdag 23. november 2010

sweet darlings on the other side


Gotta love this pic......
(fra ffffound)

En skattekiste





I den høres bekkens sildring
bølgens brus
og vindens milde hvisken

Friend in a nut!























Å leke er gøy










Jeg har lekt med trefigurene mine fra japanske muji. Outer space in a bag.






London in a bag!

Arti! Ha en toppers dag!

søndag 21. november 2010

Friheten

Så langt tilbake jeg kan huske har bevisstheten min vært ekspanderende. Jeg har lyttet, sett og undret meg over livet og tilværelsen. Mange ting har jeg tatt som en selvfølge, men flere ting har jeg stilt spørsmålstegn til selvfølgen av. Jeg er oppdratt til å danne meg egne formeninger om hva som er viktig og riktig, og ikke bare adoptere andres syn. Jeg er ikke redd for å stå imot, men heller ikke redd for å gå med.
Jeg har et åpent forhold til hva som er mulig og ikke, og vurderer ting utifra egen erfaring. Jeg har kommunisert med mennesker som er døde leeeenge før åndenes makt eksisterte og opplevd mange saker som er "umulige". Slike ting har alltid vært en naturlig selvfølge i livet mitt. 

I løpet av det siste halve året har disse aspektene gjort seg mer og mer påtrengende. De vil opp og frem og vil bli en mye større del av hverdagen min. Så jeg har sagt ja, at det er greit. Det vil jeg óg. Men i hvilken form? Jeg tenkte jeg kunne tilby kanalisering/budskap fra døde slekt og venner. Ikke ville jeg stresse frem noe, men vente til det naturlig kom frem en løsning på hvordan. Etterhvert ville tilfeldighetene ha det til at jeg skulle støte på Reconnective Healing. Det er en fantastisk form for healing som jobber med hele mennesket og ikke bare spesifikke lidelser. Og hvilke resultater! Allerede har mye skjedd med de jeg har jobbet med- og meg. Dette er så givende og spennende at jeg mangler ord. Når jeg jobber med dette føler jeg meg inspirert og glad og fredfylt på samme tid. Det er fantastisk! 

Dette er en så viktig del av livet mitt at jeg følte jeg måtte dele det her. 

Men, ikke tro at jeg er en slags fanatisk new age berte, for det har jeg aldri vært! New age er for meg like mye religion som noe annen. Alt som kategoriseres og settes i bås og der mennesker blir plassert i et hierarki er en slags religion. Åhh, tror du ikke på reinkarnasjon?!!! Hæ, har du ikke lest bok ditt og bok datt??!!! Hvor er friheten? Æsj, folk får gjøre som de vil for meg altså. Jeg gidder bare ikke bli fanget i et mønster som gjør at ikke jeg kan være fri.

Jeg tror på friheten jeg! Og kjærligheten og gleden. Det trenger ikke være så forbanna komplisert :)


torsdag 18. november 2010

Sunny cold

Koselig med besøk ja! I dag har vi vært på kaffe hos Gunnel og lilleHauk.





Lille Kanin fra tante passer på Magnus.


Tantes to gutter får endelig treffes <3

SupperClub Amsterdam

SupperClub! Vi hadde booket bord til torsdagen ettersom jeg skulle på seminar både fredag, lørdag og søndag. Forventningsfulle troppet vi opp i området litt før halv åtte. Vi lette og lette, D hadde gps på tlf som sa at her skulle det være. Ok, inn i et smug, og tilfeldigvis la jeg merke til et bittelite metallskilt og en stoor metalldør. SupperClub. Vi kom inn i gangen. En karismatisk eldre herremann satt på toppen av en trapp med bookingboka. Vi sa vårt og han sa sitt. Vi fikk beskjed om å gå ned i baren og vente til vi ble hentet. Han hadde gummipeniser langs brillene sine.

Nede i baren var det mørkt. Det var røde fløyelsgardiner, det var bartentere i sort skinn og nagler. Ordene til Anniken gikk som et mantra i hodet mitt: "Med eller uten strømpebukse, for her kan alt skje....." Dag kjøpte drinker til oss og sa at jeg ikke måtte se så livredd ut.

Toalettene som selvfølgelig var felles, var dekorerte med oljekrukker og lemlestede barbiedukker. Speilene var ikke for å speile seg i, de så ut som motsatte kikkerthull.

Endelig ble vi hentet, ja, alle ble først samlet i baren før alle samtidig ble hentet for bordservering. Vi måtte ligge i sofasenger, og det var bra Line tipset oss om hele sokker, for vi skulle ligge og spise med et lite bord mellom oss. Da vi kom inn i den stooore salen kunne jeg endelig slappe av. Det så ikke ut som om det skulle foregå ofringer og sexorgier her!

Vi koste oss med femretters deilig mat, vin og super underholdning med live artister og kunstnere. Etterpå danset vi og ble spandert på drikke av bartenderen. Ved kveldens slutt ble vi sittende og snakke med grunnlegeren av stedet, han med penisbrillene... Han var 60 år gammel amerikaner og gift med en nederlandsk mann. Vi snakket om livet hans, om livet vårt, om hva som er viktig i livet. Det var en veldig fin samtale og en god avslutning på kvelden. Han inviterte oss tilbake på fredag og lørdag. Vi sa hade bra og gikk hjem til hotellet.

Bilder? Nei, ikke et eneste ett :)

onsdag 17. november 2010

Laaange dager

Denne gutten er litt trist for tida... Hvorfor? Han synes det er for kaldt ute! Kjedelig å bare ligge inne og slappe av. Tror han ønsker at det skal komme inn rotter i kjelleren som nå mangler vindu. DET ønsker ikke mamman...





Snart snur sola!

Det kunne Line, min fine svigerinne minne meg på i dag! Vi har finbesøk fra Oslo av Line og Magnus, og det er stas!






Hahhh, deilig for tante å kysse de kinna der!

fredag 12. november 2010

En liten collage

I Amsterdam

Noe sett
Noe kjøpt
Noe opplevd

Amsterdam var fantastisk
Reconnective Healing-seminar var fantastisk

<3 <3 <3


onsdag 3. november 2010

Tjallabajs

Da har vi pakket snippveska og retter nesa mot Nederland. På Gardermoen har jeg planer om å kose meg gjennom Tax-free avdelinga og kjøpe litt stæsj til søstra og moi. Vet ikke om jeg får gitt noe livstegn på bloggen mens jeg er bortreist, vi får se :)

Ha ei fantastisk uke-helg allesammen!

Noen bilder fra frrranskø Elle desember (min favorittmåned (jeg er skytte og umåtelig fornøyd med det)).
Hadde egentlig noen veldig kule gamle bilder med pelsmote, meeeen det passet seg ikke helt i disse tider... Kanskje en annen gang... VIL for Guds skyld bare påpeke at jeg er veldig veldig veldig imot pelsdyropdrett!

Julegavetips til jula 1969... Mye fint, sjekk gutten med elefanthode og flydrakt...!! Crazytimes...

:))


Mens jeg skal til Amsterdam og leke med energier, kunne barn ønske seg space-age leker i julegave jula 1969.


Damene kunne ønske seg skulpturelle smykker til jul. Ringene er kule. Mamma har noen sånne liggende....
Hmmm...

tirsdag 2. november 2010