fredag 29. januar 2010

Vi koser og koser her i huset




Denne katta har blitt tjukk!


Han trenger å gjøre annet enn å ligge i armkroken til mamsen og kose....


Og nussing burde foregå med andre katter, ikke mamsen!


God helg fra superduper stolt tante! (og kattemamma da) ( Og mamma da)

Wonder of life

I dag var jeg så heldig å få lov til å være med på ultralyd. Og det var helt fantastisk! Å se lille, lille tanteungen sprell levende var magisk! Det er så uvirkelig og godt å se at det faktisk er noen der.. Tenker også på lille knøttet som er i Oslo i magen til mammaen sin,
som jeg også blir tante til. Det er stort....




tirsdag 26. januar 2010

Nudes







Abel har flere ganger lurt på
hvorfor jeg ofte tegner nakne damer. Vel, jeg har ingen god forklaring på det, men jeg liker å tro at det handler om ærlighet og ydmykhet. Veldig ofte, om ikke alltid, handler tegningene mine om meg. I ettertid ser jeg symbolikken i det som er rundt, og det er lett å se hva jeg har vært igjennom. Min egen terapiform med andre ord. Jeg tegner ikke så ofte for tiden, det går i perioder. Skjønner ikke helt hvorfor det innimellom er så vanskelig å finne frem papir og penn... Litt lat og hang til å se på True Blood..... Og kysse på kjæresten.....

Byliv








Ma tok seg en bytur i dag og jeg tok meg litt jobbefri for å være med henne. Vi handlet på salget (bla babystæsj) og når G var ferdig på jobb spiste vi lunsj på Somma. Ikeatur ble det også senere og jeg fikk kjøpt stoff til nye kjøkkengardiner.

lørdag 23. januar 2010

Meg med meg











Denne illustrasjonen handler om å ha kontakt med seg selv. Og det er vel det viktigste av alt. Jeg koser meg i sofakroken med elsklingene mine.

Ja, god helg til alle!



tirsdag 19. januar 2010

dypt inn i skogen

Klikk på bildet for større format

der kan alt skje. Jeg går inn og trekker pusten dypt. Og lytter. Lytter til stillheten.

søndag 17. januar 2010

Jeg har det godt

Min fineste beste darling! Åhh, jeg har verdens herligste mann. Han er omtenksom, snill, sterk, ærlig, tålmodig, forståelsesfull, spennende, kreativ, morsom, glad, sexy, interessert, vennlig og og og....... lista er uendelig. Jeg er så takknemlig for at vi fant hverandre for snart 15 år siden... <3 Elsker deg Dagen min!

fredag 15. januar 2010

dagens illustrasjon


Med disse tegningene vil jeg ønske alle en strålende helg! Vinteren er så vakker at jeg bare går rundt og har lyst til å ta bilder av alle trærne dekket av rim.

Tegningene er tegnet med tusjpenn i str 0,05, tynn spiss med andre ord, og veeeeeldig tidkrevende. Jeg er temmelig utålmodig, men når det kommer til håndarbeid og tegning har jeg et hav av tid.

onsdag 13. januar 2010

Undret over alle undre


Ja, tenk, jeg skal bli tante. Det er fantastisk og surrealistisk på samme tid. Ikke bare skal verdens beste lillesøster få baby, men begge våre beste lillesøstre har i år tenkt å bli mødre. Og vi gleder oss og ønsker de små så uendelig mye velkommen...

lørdag 9. januar 2010

Ny matte, nye sko





Fikk gavekort på åhlens av fineste svigermor til jul. Noe av det ble brukt på denne matten fra Pappelina. Gir meg unektelig vårstemning selv om det er ti minus ute...


Nye sko har det også blitt på meg. Danske duckfeet er gode og varme, om enn kanskje ikke helt min stil, kjolejente som jeg er. Får meg til å tenke på 90 tallet og doc martins.. Men synes de er fine læll :)



God helg!!

fredag 8. januar 2010

memories of summer......mmmm



Akk ja, lenge siden nå, men deilig å se på og trekker meg tilbake
til varmere tider...

torsdag 7. januar 2010

onsdag 6. januar 2010

Lucky me











Utsikten fra vinduet i dag der jeg er eksamensvakt denne uka. Vakkert og kaldt, sjekk frostrøyken på vannet... Frost til tross, jeg har fått tint opp kroppen, for jeg er nemlig så heldig å ha ei søster som har et jaccuzi på badet sitt! Deeeeilig, føles som om jeg har vært i spa i kveld.... <3

Eksamensvakt




Hele denne uka sitter jeg og passer på at ingen jukser og at alt går riktig for seg. Tidtrøyte blir jobbing med hjemmeside og kaffedrikking (ja, og litt blogging da...) Koser oss Tuva og jeg.



20 minus i dag, så Nesnalobbene måtte fram :)

tirsdag 5. januar 2010

Nyttår

Ble feiret i Vanvikan i år. Vanligvis er vi i byen på grunn av rakettfesten på Festningen, men i år ble det lainsbygda. Vi koste oss med kalkun og Gunnel og Per var også der.



Og Milo såklart...


Det var ikke så mange raketter...


Med grønn silkekjole...


og glitrende gulltights...

søndag 3. januar 2010

Long time passes

Sommerlige tider fra 70-tallet :)



Rast på bilferie, mamma har heklet de fine hattene våre.


Sommerferie på Østlandet, mamma har flettet blomsterkrans.


To glade, tullende søstre. Legg merke til alle fine mønstre.


I senga med morfar, Gunnel er klar for å stå opp.


Forsøk på å ta fine bilder, jeg ser ikke helt medgjørlig ut...


Jeg har ei egen dokke...


Vet ikke helt om dette er morsom lek eller et resultat av småsøskensjalusi.... Bra pappa passer på.


Stolt storesøster!


Mamsen på trilletur med den fine, brune kordfløyelsvogna.